Huoltotyöt

Lämpö

Lämmitysmuotoja on monenlaisia, mutta aina kuitenkin pitää kartoittaa asiakaskohtaisesti asiakkaan kannalta se paras ratkaisu oman omakotitalon lämmitykseen. Joskus oikea ratkaisu on korjata entistä järjestelmää, kun taas toisessa tapauksessa on parempi miettiä uutta ratkaisua käyttöveden ja omakotitalon lämmitykseen.

Vesi

Vesijärjestelmiä on myös monenlaisia. Siksi myös ratkaisuja on moneen lähtöön, mitä voimme asiakkaan hyväksi tehdä. On erilaisia vedenpuhdistus suodattimia ja vesipumppuja, sekä muita laitteita. Tulemme aina asiakkaan kanssa yhdessä pohtimaan, mikä olisi paras vaihtoehto asiakkaalle.

Ilma

On tärkeää, että hengitämme kotona hyvää ja puhdasta ilmaa. Ilmastointilaitteet ja putkistot tulisi puhdistaa vähintään viiden vuoden välein. Suoritamme ilmastointikanavien puhdistukset ja korjaukset ammattitaitoisesti ja kohtuulliseen hintaan.

Aurinko

Aurinko on tulevaisuuden ja tämän päivän sana. Auringosta on saatavilla investoinnin jälkeen ilmaista energiaa. Auringosta saa sähköä tai lämmitysenergiaa esim. lämmitysmuotoon tai käyttöveden lämmitykseen. Suoritamme kaikkien aurinkoenergialaitteiden huollot.

Pyydä tarjous tästä »